Trampoline maten

Trampoline maten

Er zijn verschillende maten trampolines. Het is er lastig om een keuze te maken. Door bij de verschillende groottes te kijken welke informatie er gegeven wordt, is het makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken.

In ieder geval geldt voor de kinderen : Hoe groter hoe beter!
In de meeste gevallen wordt de keuze gemaakt op basis van de beschikbare ruimte in de tuin. Wanneer je een grote tuin hebt dan hebben de gebruikers het meeste plezier met de trampoline 396 of groter. Heb je echter een kleine tuin dan kan het soms verstandiger zijn om te gaan voor de trampoline 244. Vooral als er veel objecten rondom de locatie van de trampoline staan is het beter om een iets kleinere maat te nemen. Het is namelijk erg gevaarlijk wanneer er obstakels staan waarop je kunt vallen.

De maat de wordt aangegeven door de winkels is de buitenste maat, dus inclusief de rand en het frame. Mocht je er toch nog twijfels over hebben omdat de maten andere zijn dan de reguliere, dan kun je altijd even contact met de leverancier opnemen om het te controleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>