Spellen om te spelen op de trampoline.

Trampolines kunnen voor veel plezier en amusement zorgen voor het hele gezin. Ze kunnen ook een goede vorm van oefening zijn! Om uw kinderen geïnteresseerd te houden, zijn er tal van spellen om te spelen op de trampoline. Hier zijn er een paar voorbeelden:

Spel 1: Dit spel vereist een bal. Alle mensen moeten gedurende de hele spel door springen. De bal wordt gegooid van speler tot speler. Als de speler laat vallen, er niet in slaagt om hem te vangen, of stopt springen, zijn ze uit. De laatste persoon die blijft staan ​​is de winnaar.

Spel 2: Trampoline Trefbal. Dit is een leuke versie van trefbal voor de trampoline. Twee mensen zijn op de trampoline en de overgebleven spelers staan rond de trampoline op de grond. De mensen op de grond te gooien een bal naar de mensen op de trampoline. Degene die zich op de trampoline bevinden moeten springen, vallen en rollen om niet geraakt te worden. Wanneer ze geraakt worden, ruilen ze van plaats met de persoon die hen geraakt heeft. Elk persoon verdient punten wanneer ze iemand op de trampoline te raken.

Dit zijn slechts enkele van de spellen die je kunt spelen op de trampoline. Binnenkort meer. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>